LGBT+ og kønsidentitet

I min praksis skal man kunne føle sig velkommen uanset seksualitet og kønsidentitet. Den målsætning burde være en selvfølge, men flere af mine klienter har tidligere har haft skuffende og diskriminerende oplevelser i sundhedsvæsnet, og den første kontakt til en ny behandler kan kræve mod.

Jeg har en særlig viden om udvikling af kønsidentitet hos børn og unge. Vi har alle en kønsidentitet, dvs. en fornemmelse og opfattelse af, hvilket køn vi selv har. Det kan være det samme køn, som man mente, at vi havde ved fødslen, men det kan også være, at der opstår tvivl, tanker om, eller en klar oplevelse af, at ens kønsidentitet er en anden, end omverdenen først troede.

Jeg har særlig viden om de processer, som barnet/den unge og familien gennemgår, og om den form for støtte eller rådgivning, der bidrager til trivsel for barnet/den unge og dets familie.

Min tilgang er baseret på den viden og forskning, der udvikles i disse år om transkønnethed, og transitionsprocesser inden for udviklingspsykologi og psykoterapeutisk behandling. Jeg er bestyrelsesmedlem i Psykologfagligt Selskab for Klinisk Sexologi, Dansk Psykologforening.

Jeg tilbyder individuelle samtaler, forældre-samtaler og supervision af fagprofessionelle og undervisning.